dinsdag 22 januari 2013

Indoor Skydiveclinic - 11 april 2013

Aankondiging van Geert Schipper:

Dag sport liefhebbers

We zijn ook voor 2013 weer volop bezig om leuke en grensverleggende clinics te organiseren.  
Een volgend evenement dient zich dan ook al weer aan: De Indoor Skydiveclinic organiseren we voor de 2e keer en we doen het ook deze keer in samenwerking met “DennisvanderZeijden.nl foundation”. Iedereen die er vorig jaar bij was weet dat dit een onvergetelijke ervaring zal worden. Omdat de Indoor Skydiveclinic nogal wat extra organisatie vergt, is de inschrijving nu al geopend! 

De clinic vindt plaats op donderdag 11 april a.s. en er is plaats voor maximaal 70 deelnemers. Lees de flyer goed door zodat je ons kunt voorzien van de juiste informatie. Heb je vorig jaar al meegedaan? Dan ben je vanzelfsprekend ook nu weer van harte welkom! Het Indoor Skydiven kan door iedereen(!) met een fysieke beperking worden beoefend, mits je geen lichamelijke klachten hebt.Download de flyer
hier.
Wanneer je na het lezen van deze flyer vragen hebt dan horen we dat heel graag. En zoals altijd geldt: “Zeg het voort!”

Inschrijven doe je door een email te sturen naar clinic@dennisvanderzeijden.nl.
Vermeldt daarin je naam en contactgegevens en het soort handicap dat je hebt, zodat we hier eventueel optimaal rekening mee kunnen houden.

Reageer snel want er is plaats voor maximaal 70 deelnemers. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met het tijdstip waarop je bent ingedeeld.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur, Stichting SportisLeven.
Geert Schipper
0623208351

Geen opmerkingen:

Een reactie posten