dinsdag 15 mei 2012

Fotograferen met 1 hand


Een uitgebreide reeks aan accessoires is beschikbaar om de Leica X2 aan de individuele wensen en fotografische stijl van de fotograaf aan te passen.  Een geheel nieuwe functionaliteit voor de X2 is de zogenaamde ‘Viso-Flex’ zoeker; een hoge resolutie elektronische zoeker met 1,4 megapixels en in 90 ° draaibaar voor opnamen vanuit ongewone hoeken.  Daarnaast is  een heldere optische zoeker verkrijgbaar die in de accessoireschoen geplaatst kan worden en altijd een zeer helder en duidelijk beeld geeft, zonder enig stroomverbruik. De extra handgrip voor een nog betere grip en stabiliteit van de camera maakt het nog eenvoudiger om foto’s met één hand te maken.
 

Leica biedt zoals gewoonlijk een uitgebreid assortiment aan speciale authentieke Leica cameratassen: een hoogwaardige zwarte lederen tas die volledig recht doet aan de elegantie van de Leica X2, een ergonomisch ontworpen camera beschermer in onbehandeld leer, een paraattas in plantaardig gelooid rundleer om de camera te beschermen tijdens het gebruik en een systeemtas die meer ruimte voor de camera en een scala aan accessoires biedt.

Adobe ® Photoshop ® Lightroom 4®, een professionele digitale workflow-oplossing voor Apple Mac ® OS X en Microsoft Windows ®, is ook onderdeel van de Leica X2. Deze digitale beeldverwerking software biedt een breed scala aan functies voor het beheer, verwerken en presenteren van digitale beelden. Leica X2 bezitters kunnen de software gratis downloaden van de Leica website na registratie van hun camera.

De Leica X2 is in de loop van de maand mei exclusief verkrijgbaar bij de geautoriseerde Leica dealers in Nederland. De diverse optionele accessoires zullen beschikbaar komen na de marktintroductie van de camera. De Leica X2 heeft een adviesverkoopprijs van € 1.750,- incl. BTW.

Bron + afbeelding: Foka Nieuws


Geen opmerkingen:

Een reactie posten