maandag 19 september 2011

Quad en Rhino rijden plus ijshockey clinic

Dagsportievelingen

Demaand van het aangepast sporten is nog niet voorbij maar wij willentoch alvast enkele leuke uitdagende activiteiten onder de aandachtbrengen voor de maand oktober.

Zois er op zaterdag 8 oktober een ijshockey clinic voor mensen met eenfysieke beperking. Deze kosten bedragen slechts 5 euro en daar is dankoffie/thee en een diner bij inbegrepen. Deze dag zal starten om15:00 uur in restaurant boven nul in de Jaap Eden baan te Amsterdam.Meer info kunt u vinden op onzewebsite: www.sportisleven.nl/evenementen.

Opwoensdag 5 oktober zal op het strand bij Heliomare te Wijk aan Zeeeen leuke sportieve dag plaatsvinden voor functiebeperkte mensen. Eris deskundige begeleiding aanwezig.
DeStichting Rolstoel Outdoor Events verzorgt, in samenwerking metHeliomare en Sport service Noord-Holland, vanaf 13.00u tot 17.00uQuad en Rhino rijden. Er is een parcours uitgezet op het strand vanWijk aan Zee bij heliomare. Bijgevoegd onze website en een filmpjeover wat onze oa Stichting doet en hoe leuk het kan zijn om eenslekker rond te rijden op een stoer voertuig en even de wind in jeharen te voelen.

Opgevenof meer info kan telefonisch op onderstaand nr en de kosten zijngratis.
Website: www.stichtingrolstoeloutdoorevents.nl eneen doorlink naar een filmpje van onze activiteiten:
http://video.3mfonds.nl/stichting-rolstoel-outdoor-events/rene-pot
Specifiekerelocatieaanduiding en programma volgen nog.



Vriendelijkegroet,

AngeliqueStarreveld
StichtingRolstoel Outdoor Events
HoofdPers, Evenementen en Relatiebeheer
06-19671654/06-47845915


Geen opmerkingen:

Een reactie posten