zaterdag 17 september 2011

Handbike clinic - zondag 25 september

"Goeie dag, Graag stel ik jullie op de hoogte van de organisatie van een handbike clinic op zondag 25 september a.s. in Hoorn. Zondag 25 september wordt op de wielerbaan in Hoorn een clinic handbiken verzorgd. Vanuit de KNWU is een trainer aanwezig en stelt EmCart Sport een adviseur en enkele handbikes beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden.

Een toenemende vraag naar handbike trainingsmogelijkheden heeft ertoe geleid dat wij een kennismakingsclinic organiseren op zondag 25 september. Vanaf 10.00 uur bent u welkom op de wielerbaan van HRTC, Holenweg 14d te Hoorn waar van 10.30-11.30 uur de clinic zal worden verzorgd. Op dit moment zijn er geen georganiseerde trainingsmogelijkheden meer voor handbikers in Noord-Holland.

Handbikers zijn sporters die zich voortbewegen in een rolstoel met aankoppelhandbike of een soort ligfiets waarbij de armen de trapbeweging maken. Vanuit het samenwerkingsverband aangepast sporten wordt getracht een structurele trainingsgroep te starten voor geïnteresseerde handbikers. Daarvoor worden geïnteresseerden van de handbikesport uitgenodigd zich aan te melden voor de handbikeclinic. De Wielren Unie en EmCart Sport zullen zorgen voor enkele handbikes voor diegene die nog geen eigen bike hebben.

Aanmelden voor deze clinic is noodzakelijk, mede i.v.m. de reservering van de bikes, vóór 21 september a.s. Dit kunt u doen per mail of telefonisch. Geeft u daarbij naast uw contactgegevens aan of u in het bezit bent van een handbike. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende."

Met vriendelijke groet, 

Mariska Bakker
Regiomedewerker aangepast sporten West-Friesland
Stichting Sportservice Noord-Holland Dorpsstraat 84a 1688 CH Nibbixwoud
[t] 0229 - 28 77 04 [e] mbakker@sportservicenoordholland.nl [w] www.sportservicenoordholland.nl [w] www.aangepastsporten.info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten