donderdag 24 februari 2011

Werkervaringsplaats: Heb jij ervaring in het gebruik van een hand/ armprothese?


Oproep:

Wie zijn wij?
Wij zijn twee onderzoekers van de Universiteit Wageningen, afdeling Consumenten en Huishoudens, die de rol van hulpmiddelen in het dagelijks leven van mensen bestuderen. Dit doen we in het kader van een tweejarig onderzoek dat wordt gefinancierd door ZONmW. De hand/armprothese is een van de vier hulpmiddelen die we bestuderen.

Wij onderzoeken de rol van hand/armprothesen in het dagelijks leven van mensen. Welke ervaringen en gebeurtenissen met hand/armprothesen zijn belangrijk voor gebruikers? Hoe is hun leven veranderd door het gebruiken of juist niet langer gebruiken van de prothese? Met de verhalen willen we kennis over de ervaring van hulpmiddelengebruik verdiepen en beeldvorming positief beinvloeden.
Voor dit project zijn we per direct op zoek naar een bevlogen student die een onderzoeksstage, afstudeerproject of tijdelijke bijbaan zoekt en die zelf gebruiker is (of is geweest) van een hand/armprothese.

De studentonderzoeker zal samenwerken met een Postdoc onderzoeker en zal betrokken worden bij het voorbereiden en doen van interviews met armprothesegebruikers, en bij de interpretatie van data en het organiseren van focusgroepen. Het idee is dat de studentonderzoeker door zijn/haar eigen ervaringsdeskundigheid een uniek perspectief heeft binnen het project. Tegelijkertijd is het een kans voor de student om professionele onderzoekservaring op te doen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Maartje Hoogsteyns:
maartje.hoogsteyns@wur.nl,
06-14266845

Bron: Handicap+studie.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten