zaterdag 26 februari 2011

Bier vervoeren was nog nooit zo makkelijk


Alleen een student kan met zo'n idee komen: een makkelijke manier om een kratje bier achter op je fiets te vervoeren. HAN Student Company B-Box ontwikkelde een bierkrathouder voor achter op de fiets. Nooit meer gevaarlijke verkeerssituaties, veroorzaakt door mensen die niet met één hand aan het stuur en één op de krat kunnen sturen.

Universeel
Het idee is overigens niet origineel, want vorig jaar kwamen studenten van een andere hogeschool ook al met een soortgelijk product. Toch proberen deze HAN-studenten het nog een keer. Het idee is dus voortgekomen uit het probleem dat mensen zeer onhandig kunnen fietsen en tegelijkertijd een bierkrat in één hand vervoeren. De B-Box, die €18,50 kost, is zeer gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Het is een universeel product dat op alle bagagedragers past. Voor speciale bagagedragers zitten er extra blokjes bij zodat de B-Box ook hier op bevestigd kan worden.

Gleuf in de bierkrat
Met het kratje stevig en veilig achter op je fiets, ben je nooit meer een gevaar in het verkeer en heb je de zekerheid dat je geliefde bier heelhuids aankomt. Op de foto ziet u hoe het geheel er uitziet. De twee opstaande platen kunnen direct verwijderd worden zodat er alsnog iemand achterop kan. Wanneer u de platen laat zitten, kunt u er zeer gemakkelijk een bierkrat overheen schuiven. Dit geschiedt via de gleuf die in (bijna) elk bierkrat zit.

Bron + foto: Sensor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten