donderdag 29 mei 2014

Canny Magloc - hond aanlijnen met 1 hand

Met een beetje voorbereiding thuis lijkt dit de ideale manier om je hond aan te lijnen voor mensen, zoals ik, die (soms) maar 1 hand tot hun beschikking hebben.

De Canny Magloc is een simpele oplossing waarmee de riem van je hond snel en gemakkelijk kan worden vastgemaakt met slechts één hand. Richt het op de halsband van de hond en het zal automatisch bevestigd worden. Om het los te maken, knijpt je in de twee zwarte greepjes, waarna je hond meteen los is van de riem.
Geschikt voor honden met een gewicht tot 40 kg.

Misschien moet ik het maar eens uit gaan proberen .... meestal blijkt de praktijk een stuk weerbarstiger.
Wel jammer dat ik op dit moment geen hond heb om het bij uit te proberen. Er zit dus maar één ding op .... mezelf aanlijnen en uitlaten.

De Canny Magloc is in Nederland te bestellen bij verschillende webshops. Het voordeligst is het echter bij The Canny Company zelf. (Je hebt daar wel een Paypal account of creditkaart voor nodig.)
De prijs valt mee, gemiddeld € 13,95. En hij is er in verschillende kleuren.

En dan nu een filmpje over deze 'magische hondenaanlijner'.(The quickest and easiest way to connect to your dog. The Canny Magloc uses two magnets to attract your lead to your dog's collar and then a locking mechanism made from 30% glass-filled nylon secures it firmly in place. Will hold dogs up to 40kg in weight. A one-handed way to quickly and easily connect and release your dog's lead, ideal for people with arthritis, gloves, cold days, lively dogs etc.)

Info gevonden via The Dog Lounge Facebook

1 opmerking: