woensdag 27 juni 2012

ProReva landelijke leverancier van armprothesen


ProReva heeft als één van de vijf leveranciers in Nederland een gunning ontvangen van Agis Achmea voor de levering van arm-, schouder- en handprothesen. Om het landelijk versnipperde en beperkte aanbod van deze prothesen te centraliseren heeft Agis Achmea voor vijf leveranciers gekozen met daarbij selectiecriteria als kwaliteit, ervaring en expertise. 

Gunning armprothesen
De keuze voor ProReva heeft onder andere te maken met de multidisciplinaire aanpak in samenwerking met teams vanuit verschillende revalidatiecentra. Daarnaast ondersteunt en participeert ProReva in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van armamputaties en prothesiologie. ProReva houdt samen met revalidatie artsen in de regio Huizen, Almere, Zwolle, Zutphen en Apeldoorn spreekuren. Daar komen onder andere klanten met armamputaties. Op verwijzing van de revalidatie artsen meten en vervaardigen de specifiek geschoolde instrumentmakers van ProReva armprothesen aan en leveren de prothesen voorzien van deskundig advies af aan de klanten.

Agis Achmea geeft met deze erkenning aan dat klanten met een armamputatie bij ProReva verzekerd zijn van een optimale behandeling.

Bron: ProReva

Geen opmerkingen:

Een reactie posten