maandag 23 april 2012

Diversity Day NL-beurs

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar en kun jij op creatieve wijze laten zien dat anders zijn een recht is. En een verrijking. Doe dan mee aan de talentenwedstrijd van Diversity Day NL: vóór diversiteit en tégen discriminatie. Inschrijven kan via Facebook. Winaars krijgen een beurs van 1.000 euro voor talentontwikkeling.

Diversity Day NL 2012 organiseert een talentenwedstrijd voor jongeren. Je kunt je inschrijven voor vijf verschillende disciplines: Dans, Rap & poetry, Theater & performance, Music & voice en Foto, film & animatie. Tijdens voorrondes op 15 juni bij Dynamo in Eindhoven en 24 juni bij Nowehere in Amsterdam kunnen je je plaatsen voor de finale en strijden om de Diversity Day NL Awards. De winnaars krijgen een beurs voor talentontwikkeling ter waarde van 1.000 euro. Ook is er een publieksprijs voor de act die bij het publiek het beste in de smaak valt. De finale vindt plaats op 25 augustus 2012 tijdens de Uitmarkt in Amsterdam.


Sinds 2007 organiseren diverse landen Diversity Day. In 2012 is de eerste editie in Nederland, een dag voor diversiteit en tegen discriminatie. Met Diversity Day NL vieren we diversiteit en laten we zien dat 'anders' zijn niet alleen een recht is, maar ook een verrijking.

Meer info: Diversity Day NL

Bron: Leefwijzer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten