donderdag 1 maart 2012

Achmea zoekt HBO-ers met beperking voor job

Achmea wil een toonaangevend werkgever zijn en wordt, zo blijkt uit onafhankelijke onderzoeken, inmiddels ook steeds meer zo gezien.
Deze ambitie brengt maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee, die we ook graag willen nemen. Daarom stelt Achmea jaarlijks werkervaringsplaatsen beschikbaar voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit jaar staan werknemers met een arbeidshandicap centraal.
 
Talentprogramma Doelgroepen
Achmea biedt hoogopgeleide mensen met een lichamelijke beperking of een chronische ziekte een jaarcontract aan om (betaalde) werkervaring op te doen. Tijdens dit jaar bieden we je bovendien via een uitgebreid programma de handvatten aan om intern of extern door te kunnen stromen.

Dit project is niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar sluit ook nauw aan bij ons diversiteitsbeleid. Achmea heeft de ambitie om een medewerkersbestand op te bouwen dat een afspiegeling is van de samenleving en onze klanten. Dat levert kwalitatief hogere diensten en producten op en zorgt voor meer werkplezier. Wij willen de beste werknemers. Daaronder vallen ook mensen met een arbeidshandicap, die binnen Achmea nog ondervertegenwoordigd zijn.

Het profiel
Ben jij op zoek naar werk en voldoe je aan het volgende profiel:
- Een afgeronde opleiding op HBO(+) niveau
- Zelfstandig, verantwoordelijk en initiatiefrijk
- Hebt een lichamelijke beperking of een chronische ziekte.

Jouw afdeling
Wij gaan op zoek naar een functie binnen Achmea die bij jouw kennis, vaardigheden en kwaliteiten past.
Je kunt dus binnen alle afdelingen en locaties van Achmea komen te werken.
 
Wij bieden
Wij bieden een afwisselende baan in een moderne en enthousiaste organisatie met informele sfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste eindejaarsuitkering, een goede pensioenvoorziening en een marktconform salaris. Het menselijk kapitaal binnen Achmea vinden wij van groot belang. Voor de nieuwe collega betekent dat mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Shu-ting Cheng, Coördinator Talentprogramma Doelgroepen, op telefoonnummer (06) 103 57 462 of via e-mail: Shu-ting.cheng@achmea.nl.
Je kunt ook contact opnemen met Hayat Afkyr, (06) 205 91 026 of via mail Hayat.afkyr@achmea.n.
 
Bron: Achmea

Geen opmerkingen:

Een reactie posten