zaterdag 10 december 2011

Skydive event groot succes

Bericht gepikt van de website van Dennis van der Zeyden. :-)

"Met een geweldig gevoel kijken we terug op ons laatste evenement in 2011. Het Indoor Skydive event in Roosendaal was adembenemend!

Ruim 80 deelnemers hadden zich vooraf aangemeldt om deel te nemen aan dit evenement dat we in samenwerking met stichting Sport is Leven en Indoor Skydive Roosendaal organiseerde.

De strakgeleide organisatie zorgde ervoor dat al deze mensen gedurende de dag hun Skydive ervaring konden opdoen. Van binnenkomst tot omkleden en instructies tot aan het verdiende drankje achteraf. Alles was strak in een schema gezet. Deelnemers die te laat verschenen moesten jammerlijk toezien dat hun beurt voorbij was. Iedere deelnemer kon onder begeleiding van geweldige instructeurs in 4 sessies van een minuut een skydive maken. Dat klinkt op zich erg kort maar je moet je realiseren dat de krachten die door de enorme windturbine op je lichaam worden uitgeofend, ongekend zijn. Na 4 keer in de windtunnel te zijn geweest weet je dat het genoeg is en sta je stijf van de adrenaline. Wat een kick!

Kijk hier voor de eerste foto's. Onze excuses voor de beperkte kwaliteit. Binnenkort volgen de foto's van onze fotograaf in betere kwaliteit.

De begeleiding van het Skydive team was bijzonder te noemen. Alsof ze iedere dag een grote groep mensen met een fysieke beperking begeleiden. Ook dit evenement was de samenstelling weer bijzonder te noemen. Van rolstoelers tot één-armigen en van spasmes tot blinden. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad, getuige alle bedanktberichtjes. Wij hebben ook genoten! Voor iedereen alvast prettige feestdagen en tot volgend jaar bij één van onze volgende evenementen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten