zondag 1 mei 2011

Zeildagen voor mensen met een beperking


Ook in 2011 organiseren de Watersport Vereniging Amstelmeer, de Marine Watersport Vereniging en Sportservice Den Helder/Schagen de zeildagen voor mensen met een beperking op het Amstelmeer. Deze zeildagen vinden plaats op vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni 2011. Het is dit jaar alweer de dertiende editie van dit fantastische watersportevenement.

Amstelmeer

De zeildagen vinden plaats bij Watersportvereniging Amstelmeer, De Haukes 2 in Westerland (vlakbij Hippolytushoef). De deelnemers worden tussen 8.30 en 9.00 uur verwacht bij WV Amstelmeer. Na de eerste zeiltocht wordt er voor de liefhebbers een nasimaaltijd geserveerd in het clubhuis van WV Amstelmeer. Vervolgens vindt de tweede zeiltocht plaats. De organisatie verplicht mensen die deelnemen, om warme kleding aan te trekken en daarnaast regenkleding, een tweede set kleding, een pet en zonnebrandcréme mee te nemen. Aan deze dag (het zeilen, koffie, thee en de nasimaaltijd) zijn minimale kosten verbonden. Het bedrag dat voor deelname aan deze spectaculaire zeilervaring betaald moet worden is € 10,- per persoon.

Voorrang aan nieuwe deelnemers

Iedereen, ongeacht leeftijd, beperking of rolstoel is van harte uitgenodigd zich voor deze zeildagen aan te melden. Doordat het aantal aanmeldingen wel eens groter zou kunnen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen zal voorrang gegeven worden aan mensen die nog nooit hebben deelgenomen aan dit zeilevenement. Indien het vanwege de aard van de beperking van de deelnemer noodzakelijk is een partner/begeleider mee te nemen, dan is dit mogelijk. Ook voor de begeleider vragen wij een bijdrage van ‚¬ 10,-. Daarnaast is er geen invalidentoilet aanwezig in het clubgebouw. Deelname aan deze zeildag is geheel voor eigen risico.
Aanmelden tot 20 mei 2011

Aanmelden voor de zeildagen kan tot 20 mei aanstaande via een aanmeldingsformulier. Voor informatie en/of het aanmeldingsformulier kunt u contact opnemen met Iris van Paridon regiomedewerker aangepast sporten in de Kop van Noord-Holland.

Schagen (dinsdag en woensdag): tel. (0224) 21 47 74.

Den Helder ((maandagochtend, donderdag en vrijdag): tel (0223) 68 47 26 of stuur een mailtje: ivanparidon@sportservicenoordholland.nl. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten