donderdag 26 mei 2011

Outdoormes met 1 hand te openen


Wenger, de Zwitserse fabrikant van onder andere de bekende rode zakmessen, komt dit seizoen met de zogenaamde TitaniumLine, een serie titaniummessen die volledig zijn ontworpen op basis van de wensen en eisen van speedklimmer Ueli Steck.

Steck is wereldrecordhouder snelbeklimmingen van de beroemde noordwanden van de Alpen -Matterhorn, Eiger en Grandes Jorasses - en werkte samen met het Zwitserse bedrijf om een mes te ontwerpen dat speciaal geschikt is voor klimmers en andere buitensporters, die voor de volle honderd procent op hun mes moeten kunnen vertrouwen.

De TitaniumLine bestaat uit drie verschillende modellen, waarvan het Ueli Steck Special Edition Swiss Army Knife volgens het bedrijf het vlaggenschip is. Het mes beschikt over alle tools en functies die nodig zijn om klimmateriaal te repareren en onderhouden.

Uiteraard is het mes met één hand te openen en ook te gebruiken met handschoenen aan. Deze Special Edition heeft zestien functies, met onder andere een ijzerzaag met vijl, fles‐ en blikopener, draadstripper en ‐buiger en kost 129,95 euro.


Bron: Nu.nl

Uitgebreide info: Robijns BV

Geen opmerkingen:

Een reactie posten