donderdag 24 februari 2011

Rechterhand zonder middelvinger gezocht


Regisseur André van Duren van de film over de Bende van Oss is al lange tijd op zoek naar een hand. Het gaat om een bijzondere hand: eentje met nog maar één kootje.

Eerder waren de makers van de Bende van Oss op zoek naar een linkerhand met een geamputeerde middelvinger. Nu wordt gezocht naar mensen met een geamputeerde middelvinger aan de rechterhand. "Vuurwerk wordt vaak afgestoken met de rechterhand. Het is waarschijnlijker dat er iemand rondloopt met een geamputeerde middelvinger aan de rechterhand."

Snel tevreden is Van Duren niet: "Naast dat ene kootje van de middelvinger zijn wij op zoek naar de hand van een jonger persoon, zo tussen de twintig en dertig jaar." Wat er in de film met de hand gaat gebeuren wil de regisseur nog niet zeggen, maar dat de hand een grote rol gaat spelen in de Bende van Oss is zeker.

Toekomstige filmsterren met een geamputeerde middelvinger aan de rechterhand kunnen zich aanmelden door te mailen naar info@sigmapictures.com. Wie weet zien we je binnenkort wel op het witte doek schitteren.

Bron: Omroep Brabant
Foto: ANP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten