zondag 16 januari 2011

PAULA


PAULA is een geïntegreerd software programma dat ondersteuning biedt bij de verzorging van een myo-elektrische, lichaamsbekrachtigde of passieve armprothesen

Er worden steeds meer eisen gesteld voor een betere aanpassing aan de individuele behoefte van een patiënt. Er zijn veel verschillende componenten beschikbaar en moderne armprothesen zijn complexer geworden. Otto Bock biedt vele componenten en verschillende programma's voor myo-elektrische, lichaamsbekrachtigde, passieve armprothesen als ook voor cosmetische prothesen. Dit uitgebreide assortiment vergt veel kennis en kunde.

Bij het vervaardigen van een prothese moet er rekening worden gehouden met vele patiëntgerelateerde factoren als ook met technische details. Tegelijkertijd is de bruikbaarheid en acceptatie van een prothese niet alleen afhankelijk van goed gekozen armcomponenten maar ook een correcte pasvorm met de koker speelt een cruciale rol.
PAULA is gericht op deze belangrijke kwesties. De nieuwe software begeleidt de orthopedisch technoloog bij het plannen, kiezen en passen zodat het component geschikt is voor de betreffende patiënt. De software biedt zowel aan beginnende als ervaren techniekers een gids om complexe systemen in de juiste configuraties samen te stellen en biedt de mogelijkheid om de geselecteerde componenten in verschillende sturingsprogramma's te simuleren. Er is een E-learning platform beschikbaar voor het hele MYOBOCK® systeem zodat online hulp kan worden geboden. Het biedt de mogelijkheid om een testkoker te bestellen of een compleet gemonteerde testprothese te laten vervaardigen door de Otto Bock service fabrication. Er kan sneller en gemakkelijker een prothese worden besteld. De nieuwe software draagt bij aan een verbeterde levering van kwaliteit.

Bron, foto en meer info: Otto Bock

Geen opmerkingen:

Een reactie posten