zondag 21 februari 2010

Oproep aan kinderen en jongeren met een korte arm, én hun ouders!


Het Centrum voor Revalidatie van het Universitair Medisch Centrum Groningen, Revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht, de afdeling Revalidatie van het Erasmus MC in Rotterdam en het Revalidatiecentrum de Sint Maartenskliniek in Nijmegen doen een landelijk onderzoek onder kinderen en jongeren met een korte arm. Wij willen te weten komen hoe het is om een korte arm te hebben en waarom sommige kinderen/jongeren een prothese dragen en anderen niet. Daar willen we achter komen door kinderen met een korte arm én hun ouders online te interviewen. Het doel van het onderzoek is om kinderen en jongeren met een korte arm beter te begrijpen en daardoor de zorg voor hen te verbeteren.

Wie?

· Ben jij geboren met een korte arm? Ben je tussen de 8 en 20 jaar? Dan kun je meedoen aan dit onderzoek, of je nu wel of geen prothese draagt. Omdat jij expert bent op het gebied van leven met een korte arm, kun je ons dingen vertellen die wij niet weten. Daarom is jouw deelname aan het onderzoek belangrijk! Je kunt je ook opgeven als je vader en moeder niet mee willen doen.

· Bent u ouder van een kind dat geboren is met een korte arm? Dan kunt u meedoen aan dit onderzoek! U kunt zich ook opgeven als uw kind niet mee wil doen.

Wat?

We vragen jou/u om mee te doen aan een interview tegelijk met andere leeftijdsgenoten of ouders. Dat interview houden we via Internet. Iedere deelnemer krijgt een wachtwoord waarmee ingelogd kan worden op een website. Een week lang kan, 24 uur per dag, op de website gereageerd worden op de vragen van de onderzoekers en op de antwoorden van andere deelnemers. Elke dag, vijf dagen achter elkaar, stellen we een nieuwe vraag via de website.

Wil je/Wilt u extra informatie over dit onderzoek, dan kun je/kunt u contact opnemen met de onderzoeker, Ingrid de Jong, , telefoon: 050 3615539. Je/U ontvangt dan geheel vrijblijvend een folder met uitgebreide informatie over het onderzoek en een opgaveformulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten