donderdag 31 december 2009

Free Legends

Mission#1 HELP! Je bent gehandicapt! Tijdens deze game mis je een arm! En om het EXTRA moeilijk te maken mis je de arm waar je normaal gesproken mee schrijft!!! Maak een foto van jezelf waarop duidelijk te zien is dat je maar 1 arm hebt en upload deze foto via je persoonlijke pagina op freelegends.org.

Nederlandse jongeren kunnen de bijzondere verhalen van winnaars van de Internationale Kindervredesprijs beleven via de nieuwe online game Freelegends.org.

Door het spelen van de game, leer je zes van deze bijzondere verhalen kennen en vertel je tegelijkertijd via de Hyves of Facebook widget je vrienden over dit belangrijke onderwerp. En als jij wint, ga je zelf* naar Rio de Janeiro in Braziliƫ om Mayra te ontmoeten.

De game bestaat uit zes levels (verhalen). In ieder level krijg je zes missies waarvan je als bewijs een foto maakt, die je uploadt. Zorg ervoor dat je foto zo leuk mogelijk is, je kan namelijk extra credits verdienen als mensen op jouw foto’s stemmen.

Meer info op FreeLegends

1 opmerking:

  1. Dit is echt een toffe game!!! Je moet er wel wat voor over hebben... Maar echt iets voor de creatieven onder ons! COOL!

    BeantwoordenVerwijderen